Over mij

Roy Bongers

Mijn onstuitbare nieuwsgierigheid naar hoe de mens functioneert bepaalde mijn keuze voor studies en werk in de gezondheidszorg. Op zoek naar de beste manier om mensen te behandelen, kwam ik tot de conclusie dat dit slechts kan door te kijken naar de mens als geheel. Na mijn opleiding tot fysiotherapeut volgde er daarom verschillende vakopleidingen. Onder andere revalidatie & hersteltraining, coaching en Applied Kinesiology. Het ontwikkelen van mijn eigen werkwijze groeide uit tot mijn eigen praktijk. FysioDynamisch, uw plek voor duurzaam herstel. Ik ben nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen!

Waarom FysioDynamisch

In de praktijk ontmoet ik regelmatig patiënten met klachten die ondanks eerdere behandeling blijven bestaan. Daarnaast zie ik mensen met acute klachten die ogenschijnlijk geen oorzaak hebben. Vaak blijken deze klachten een uiting van een onderliggend probleem, dat bij eerdere pogingen tot herstel niet werd meegenomen.
Het succes van FysioDynamisch komt voort uit de kernwaarde dat goede zorg bestaat uit het kijken naar, en werken met de mens als geheel. Op deze manier brengen we het achterliggende probleem in beeld, en wordt werken aan duurzaam herstel mogelijk. Vanaf de eerste screening tot uw laatste behandeling wordt er gewerkt vanuit een breed en actueel behandelaanbod​, zodat uw tijd en energie worden besteed aan de best mogelijke behandeling.

Klaar voor duurzaam herstel? Neem vrijblijvend contact op of maak een afspraak!